O nama

Građevinski obrt Standard Gradnja započinje s radom u listopadu 2005. godine. Započeli smo radom sa 5 djelatnika, uključujući i sebe kao vlasnika obrta.

Početkom 2006. godine povećavamo broj djelatnika, paralelno sa povećanjem obima poslova koje uredno odrađujemo, da bi u 2007. godini broj djelatnika povećali na 28 djelatnika. Danas upošljavamo između 13 – 17 djelatnika ovisno o projektima koje izvodimo.

U posjedu smo licence G skupine, koju smo ishodili par mjeseci nakon stupanja zakona o licencama, te koja je nakon isteka uredno produžena.

Naš moto je “ne svaštariti” (ne uzimati prevelik krug djelatnosti, već se baviti s onim u čemu si dobar ili najbolji). Obitelj Peroš ne bavi se građevinarstvom slučajno već je to dio naslijeđene tradicije, danas školujemo već treću generaciju građevinara u obitelji.

 

Naša kvaliteta i profesionalnost proizilazi iz dugogodišnjeg rada na gradilištima širom Njemačke i Hrvatske (kao rukovodilac gradilišta), te naše obiteljske tradicije višegeneracijskih građevinara.

 

Opredijelili smo se za izvođenje objekata visokogradnje (konstrukcija, krov, fasada i okoliš), koje kompletno izvodimo sa svojim ljudskim i strojnim kapacitetima, a sve druge obrtničke radove izvodimo sa našim višegodišnjim suradnicima (kooperantima). Svake godine značajan dio sredstava ulažemo u obnovu i nabavu nove opreme, s ciljem podizanja kvalitete naših izvedenih radova, o čijoj kvaliteti mogu svjedočiti investitori s kojima smo do sada surađivali.

Posjedujemo profesionalnu opremu koja nam omogućuje brzu i efikasnu gradnju uz maksimalnu kvalitetu izvedenih radova (velikopološna oplata – “doka”, stropni sustav – “doka sistem”, kranska dizalica Liebherr 32K, kamion kiper s dizalicom i sva druga prateća oprema profesionalnih karakteristika).

Ostale usluge koje nudimo su niskogradnja, završni radovi, adaptacije, izolaterski radovi i uređenje okoliša.